Valsamo Organic Massage

//Valsamo Organic Massage
Valsamo Organic Massage2020-01-15T11:33:05+00:00

 

   ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ

1) Aromatherapy Valsamo organic massage

Φυτικά έλαια ΒΙΟ με αιθέρια έλαια medical grade για χαλάρωση, αναζωογόνηση , ιδανικό για να φύγει το άγχος και η ένταση. Αφήνουν το δέρμα μαλακό και λαμπερό

50 λεπτά       40€

 

 

2) Swedish traditional massage

Ακολουθώντας συγκεκριμένο πρωτόκολλο σε όλο το σώμα με φυτικά έλαια Organic προσαρμοσμένα στις ανάγκες τις επιδερμίδας σας . Η πιο διαδεδομένη τεχνική μασάζ. Βασίζεται στις μαλάξεις των μυών με διάφορους τρόπους σε όλο το σώμα, για να βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος στους μυς και στις αρθρώσεις, για την καταπολέμηση του στρες, τους πόνους στην πλάτη, τους πονοκεφάλους κ.α.

50 λεπτά     35€

 

 

3) Μασάζ για μυϊκούς πόνους

Συνδυάζει τις καταπραϋντικές ιδιότητες των αιθερίων ελαίων (medical grade)  , φυτικών ελαίων Organic και βεντούζες για να χαλαρώσετε τους μυς και να προωθήσετε την αποκατάστασή τους.

50 λεπτά     45€

 

 

4)  Back & shoulders – πλάτη, ώμοι

Προορισμός, η ανακούφιση από το άγχος και την ένταση. Σύντομο αλλά αποτελεσματικό μασάζ, με επίκεντρο την πλάτη και τους ώμους

30 λεπτά       30€

5) Ρεφλεξολογία

Η ρεφλεξολογία είναι μια αρχαία ολιστική θεραπεία που βασίζεται στην διέγερση αντανακλαστικών σημείων στα πόδια .

Κάθε αντανακλαστικό σημείο του ποδιού διεγείρει κάποια συγκεκριμένα όργανα. Με το μασάζ των ποδιών  μπορείτε να τονώσετε  όλο το σώμα, γεγονός που βοηθά στην απελευθέρωση εμποδίων και την επίτευξη της ενεργειακής ισορροπίας του .

Τα θεραπευτικά αποτελέσματα της ρεφλεξολογίας θα σας κάνουν χαλαρούς, ήρεμους και αναζωογονημένους. Συνηστάται για αϋπνίες, άγχος, δυσκοιλιότητα, υπέρταση, γυναικολογικά προβλήματα και πολλα άλλα.

 30 λεπτά      30€

 

ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ   10 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ